Sponsor

Sponsor

dilluns, 12 de maig del 2014

Nadal Mobiliari – La Salle B

Polisportiu Na Caragol, 11/05/14  

Nadal Mobiliari 
La Salle B

Des de la dura derrota contra els líders La Salle B, la data del passat diumenge s'havia convertit en un objectiu, una il·lusió i gairebé un somni per al nostre equip. L'equip de Palma, que ens havia guanyat a casa seva amb contundència, ens havia pres el lideratge i ens havia deixat la moral pel terra, venia al nostre pavelló a jugar la segona volta.
Durant dos mesos, la feina dels entrenaments era millorar els punts dèbils demostrats davant aquest equip, per poder disputar un matx de tu a tu a la tornada, i el gran dia va arribar. Tots els components de l'equip i els familiars, d'una manera o de l'altra, havien convidat a omplir el poliesportiu Na Caragol per donar-nos suport, i així va ser...tot pareixia un somni, on els nostres jugadors hi posarien el final.
De sobte però, en un malentès polèmic, l'àrbitre no va sentir la botzina que donava el final de possessió al rival, i en un acte d'ignorància, tal vegada covardia, volia requisar tots els instruments de so que duien els aficionats per recolzar-nos. En un primer moment se li va lliurar una botzina, però més tard va tornar a aturar el partit amb la mateixa cançó. I davant la negativa de l'afició a desfer-se dels seus instruments, i amb el recolzament de la directiva, l'àrbitre va decidir anar-se'n del partit.
No entrarem en raons ni en judicis envers l'àrbitre. El que més mal ens va fer era tirar per terra la il·lusió posada per ambdós equips, per ambdues aficions. La feinada que s'havia fet mesos abans esperant aquest dia, on tots volíem demostrar fins on érem capaços d'arribar.
I de cop i volta, el somni on els protagonistes eren els nostres al·lots i ells posarien el final, es va convertir en un malson protagonitzat per un senyor anomenat "àrbitre".


Gràcies per la impecable actuació del rival, gràcies a la directiva del nostre club per donar la cara per nosaltres, per recolzar-nos i per facilitar-nos les coses a l'equip. I per acabar, i més important, moltíssimes gràcies a tots i cadascú dels que vàreu decidir omplir el Poliesportiu Na Caragol donant suport de manera educadíssima.

Senyor col·legiat el que vostè va fer NO ÉS BÀSQUET!

En el bàsquet, com en tots els altres esports, els únics protagonistes són els jugadors i si es tracta de gent jove el protagonisme encara és molt més important.

Tot el que va envoltar el partit sí que s’anomena BÀSQUET amb totes les lletres.

Com a informació extra d'aquest partit hem de dir que la directiva del club, una vegada que va saber que el marcador no influïa en la classificació final de la lliga, va decidir renunciar a jugar la resta de minuts dels partit per no perjudicar l'equip de La Salle, equip que en tot moment es va portar de manera molt esportiva el dia dels fets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada