Sponsor

Sponsor

divendres, 30 de maig del 2014

Sa Indioteria B - Nadal Mobiliari

Palma, 18/05/14 

Sa Indioteria B, 57
Nadal Mobiliari, 71

Darrer partit disputat de la temporada dins Sa Indioteria . Malgrat l'hora que ens va tocar jugar al passat diumenge dia 18 a les 09.30 hores del matí a Palma, el nostre equip sabia que havia de guanyar sí o sí per poder quedar matemàticament segons dins la classificació i així poder jugar el partit final que dóna el campió contra La Salle.

L'equip sortir bastant motivant amb defensa i aquesta va ser la clau per poder guanyar el partit ja que vam aconseguir robar moltes pilotes i realitzar contraatacs tots sols.

La dinàmica del partit va ser semblant tot el temps menys quan Sa Indioteria va decidir col·locar-se amb zona i ja sabem les mancances que te el nostre equip davant aquesta situació. Malgrat això, els nostres nins van saber atacar bé la zona cercant les triangulacions i els pivots per poder quedar tots sols sota la cistella o per tenir un tir fàcil.

Des d’aquestes línies volen donar l'enhorabona a l'equip per la victòria i a tots els pares que van venir a donar suport en aquest darrer partit de lliga.

També dir-vos que aquest dissabte, dia 31, a les 10.00 hores del matí jugam la final contra La Salle dins el camp de Sa Pobla per poder aconseguir el campionat.

Necessitam afició, per tant hi quedau tots convidats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada